17 Nisan 2014 Perşembe

İzlenilesi Filmler ~ Vizyon Tarihleri

Bu sene o kadar çok film çıkıyor ki güzelinden, hangisine gitsem, şu filmi kaçırdık ya durumları bende bol. Bir liste yaptım, şimdilik. Bunların hepsini izleyemesem bile, ben niyet ettim, değil mi? Günah bende gittii.. :D




Güzel ve Çirkin ~ La Belle et La Bête

Güzel ve Çirkin'in fransız versiyonu. Normalde dublajlı film izlemeyi hiç sevmem, mutlaka alt yazılı olacak derim ama sanırım bu filmi dublajlı izleyebilirim. Ya da.. Emin değilim. Neyse. Güzel ve Çirkin'in aşkını birde Fransızlardan izleyelim. Ha, fragmandan şu alıntı beni pek etkiledi. "Eğer dönmezsen, ölürüm." Vuhhuuu!

Vizyon Tarihi: 28 Mart 2014 imişş... :(






Uyumsuz ~ Divergent

Kitabını okumamış olsam bile, distopya sever biri olarak filmine gitmek istiyorum. Korkum şu ki, sonradan kitabını okuyunca, filmdeki karakterler zihnimde kalabilir. Ki ben bunu pek sevmiyorum. Hayal gücümün kendi karakterlerini yaratması daha iyi değil mi sizcede?

Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014






İnanılmaz Örümcek Adam 2 ~ The Amazing Spiderman 2

 Eski Örümcek Adam'ı daha çok sevsemde, orjinal örümcek adamın, İnanılmaz Örümcek Adam filmindeki ve çizgi filmindeki gibi espritüel, ukala falan olduğu doğru. Önceki daha sempatik olsa bile bu örümcek adamımızı da sevdim tabi. Zaten çizgi filmini pek severim. (Ne çok severim ve örümcek adam kelimesi kullandım böyle..) Çizgi filmdeki Peter'ın mini, melek şeytan karakteri. Hihhii. Neyse, geçiyorum. Film üç boyutlu olacağı için seviniyorum. Üç boyutu da severim. (Bir daha severim dersem ağzımı burnumu kırın sinir oldum.)
Vizyon Tarihi: 25 Nisan 2014







Aynı Yıldızın Altında ~ The Fault In Our Stars

 Hayallerimdeki Gus ve filmdeki Gus biraz daha farklı olsalarda (Hazel hayallerimdeki gibi demedim) umarım kitabından aldığım keyfi ve duyguyu filmden de alırım. Umarım...

Vizyon Tarihi: 6 Haziran 2014







Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti ~ Down of the Planet of the Apes

İlk filmde besledik, büyüttük beraberce tatlı Ceaser'ı. Başımıza iş oldu. Besle maymunu çıksın tepene. O farklı bir atasözüydü sanırım ama buraya da yakıştı. Ceaser'ın bir havası olmuş ama kabul etmek lazım.

Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014
 




Eğer Yaşarsam ~ If I Stay
 (Afişi yok sanki.)
Kitap elimde sürünüyor. Ama filmden önce okuyacağım kesin. Kesinlikle gidilecekler arasında. Çeviriyi yapan arkadaşa bende teşekkür ederim. *.* 

Vizyon Tarihi:  22 Ağustos 2014





Ninja Kaplumbağalar ~ Teenage Mutant Ninja Turtles

Çok tatlı değiller miii??? Yok hayır, birine aşık olduğumdan değil, belki, olabilir, her neyse. Bu konuyu burada kapatıyorum. (Artık nasıl yalnızsam. Hihihi. ^^)
 Ben küçüklüğümden beri severim bizim kaplumbağaları. Benimde bir kaplumbağam vardı ama su kaplumbağasıydı, ve böyle savaşmıyordu, sinir. Ben en çok Michelangelo'yu severdim, şu fragmanda gördüğünüz turuncu bandajlı, komik tip. Miniiikk. *.* Kesin izleyeceklerim arasında artık.

Vizyon Tarihi: Ağustos 2014
  


Lucy ~
(Afişi yok sanki.)
Scarlett ablamızı severim, güzel filmleri oluyor. Ki zaten Kara Dul'u onunla bütünleştirdim artık, çokta yakışıyor ona. Bilim Kurgu filmleri de severim. Yani izlenilitesi yüksek bende.

Vizyon Tarihi: Ağustos 2014




Labirent: Ölümcül Kaçış ~ The Maze Runner

Kitabını okumayı ciddi manada çok istiyorum. Daha okumadan, konuyu anladıktan sonra "Sonunda ne oluyor acaba, hııımmmmmmm?" diye düşündüm çünkü. ^^ Ve kim oynuyorrr?? Dylan O'brien! Tam olarak hayranı olmasamda sempati duyuyorum kendisine.

Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014


İşte bu kadar... Sizin bunların arasında izleyecekleriniz var mı? Veya eklemek isetdikleriniz, bu filme de gitmeliyim, bunu da izle, şeklinde... Teşekkürler. ^^

2 yorum:

  1. Güzel ve Çirkin filmi gerçekten çok güzel,en kısa zamanda izlemelisin ve orjinal dilde izlemeni tavsiye ederim,çok hoştu^^Aynı yıldızın altında filmini ben de izlemeyi çok ama çok istiyorum hala nasip olmadı..uyumsuzun üstüne film tanımam zaten muhteşemdi!2.filmi hemmen çıksa da izlesek dedirtecek türden.şimdiden iyi izlemeler,iyi yazlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örümcek Adam'ı, Uyumsuz'u ve Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 'ni izledim. :D Aynı Yıldızın Altında'yı evde izleme kararı aldım çünkü rimel falan sürüyorum belki sorun olur hani ağlamak falan. :D
      Teşekkür ederim sana da iyi yazlaaar. ^^

      Sil