28 Ağustos 2014 Perşembe

Kitaplığınızdaki En İyi 10 Kitap Kapağı ~Mim6

kitap


Bir Kitap Delisinin Günlüğü ve Kristal Kitap beni bu etkinlik için mimlemiş. İkisine de çok teşekkür ederim. ^^ Tabi ki, seve seve katılıyorum etkinliğe. Karıştırdım kitaplığımı. Ve ortaya çıkanlar bunlar.


1. Çin'in İncisi - Benim aşırı hoşuma giden kapaklardan biri. Zaten kitaplarda bu renklere bayılıyorum. ^^


2. Melez - Bu parıltılı çiçek, mor, harika... Cümle kuramadım. :D


3. Beni Seç-Elit - Bu ikiliyi birbirinden ayıramadım, ayıp olur dedim ikisini de koydum buraya. ^^


4. Alaska'nın Peşinde - Ciltli olması haricinde kapağındaki o güzellik...


5. Deniz Kabuğu Arayanlar - Bu tablovari kapak listemde olmasa olmazdı. *-*


6. 19. Departman - İtici gelen olabilir fakat bana göre süper bir kapak. :D Ki böyle buraya resim koymakla pek olmuyor, kitabı elinize alıp bakmanız gerek. 


7. Cennetin Rengi - Arkadya'nın kapakları genel olarak güzeller zaten, ama bu kapak diğerlerine göre daha bir hoşuma gidiyor.


8. Kupa Valesi - Bir Arkadya daha. Göz sizce de çok belirgin değil mi, fiyuvv... O.o


9. Ayaklı Bela - Dövmeleri çok severim, Travis'in dövmelerini de tabi, hıhııhıh. *-* Şaka bir yana, bu kelebek ve mavi renk sayesinde listemdesin güzelim.


10. Boğulan Kız - Zaten ilk gördüğümde beğendiğim bir kapaktı. 

Böylece de kapaklarda pastel tonları ve mavileri sevdiğimi fark etmiş oldum. :D Gelişigüzel seçimler olsa da içime sindi. Yeni yeni kitaplar eklenir inşallah da listem değişir, amiiiiinnn.. :D
Ben yine etiketleyecek insan bulamıyorum evet. *-* Bu yüzden yine Ayşenur'u yani Fuşyamsı Düşünceler'i ve bu etkinliği yapmak isteyen herkesi etiketliyorum. :D Soran olursa beni gösterirsiniz. ^^ 
Kendinize cici bakınız. ^^

3 yorum:

  1. çok rüyamsı kapaklar :) beğendim..beni etiketlemişsiniz varsayıp ben de hazırlayayım o zaman,madem bu post herkese demişsiniz :) teşekkürler..

    YanıtlaSil