30 Ağustos 2014 Cumartesi

Aashiqui 2 ~Film

Ä°lgili resim


One Better Day BU ŞARKILARA KAFAYI TAKTIM! yazısında, bir filmden birkaç şarkıyı yayınlamış. Bende merak edip dinledim tabi. Ve ilk şarkıya gerçekten bayıldım, kendimi frenleyemedim ve ne yaptım, hemen şarkının sahibi o filmi izledim! *-*  İşte o film, Aashique 2. Buradan, filmle tanıştırdığı için One Better Day'e teşekkürlerimi iletiyorum öncelikle. 



Gelelim filme. Filmin konusunu yeppuda da şöyle yazmışlar.
Filmin konusunu özetlemek gerekirse, kariyerinin zirvesinde düştüğü boşluğu alkolle doldurmaya çalışan, yolunu kaybetmiş ve hızla düşüşe geçmiş ancak bu düşüşün pek de farkında ve umrunda olmayan bir süper star, tüm yeteneğine rağmen şans bulamamış, barlarda şarkı söyleyip ailesini geçindirmeye çalışan bir kız ve yine ' alkol ile kesişip son bulan' yollarının hikayesi.

Film, romantik dram konulu. Film, hoşuma gitti. Saçma kategorisindeki Hint filmlerinden değildi. Aksine gerçekçiydi. Ve alkol.. Yani konudan anlamışsınızdır. Gerçekçi. Tek sorun sonuydu sanırım. Alıştığım tarzda olmadı mı desem, iyi yansıtılmamış mı desem, bilemedim. Kötü değildi. Zaten müziklerin önemini bilirsiniz filmlerde, duyguyu %70 müziklerden alırım ben. Ağlayacaktım ki, annemle izledim filmin sonunu. Ayy, ay.

Filmin karakterleri hoştu, özellikle baş roller. Hem iyi bir oyunculuk vardı, hemde karakter özellikleri, fiziksel olarak oturmuştu. *-* Filmdeki kötü karakterler, normal kötü insanlar kadar sinir bozucudur zaten. O kısma hiç girmiyorum.

Filmden birkaç gifle kapatıyorum konuyu, zaten güzel bir yazı olmadı, sadece taze taze yazmak istedim. Blogger arkadaşım gibi, şarkıya takmış bir halde geçireceğim bir süremi. Sizce de adamın sesi iç acıtmıyopr mu? Ah, şarkılar... Filmi önerebilirim. ^^ İzlerseniz, güzeldi. İzlemezseniz manyak bir şey kaybetmiş olmazsınız, boş bir anınızda izleyin, duygusal bir insanız eğer, tek başınıza izleyin. İyi gecelerrr. ^^





night animated GIF










5 yorum:

  1. Ellerine sağlık yazın çok güzel olmuş :)
    Ben Ek Villain ile peş peşe izleyince epey ağladım :'(
    İzlemek istersen onuda tavsiye edebilirimm. Harika bir film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye listeme alındı. :D Teşekkür ederim. ^^

      Sil
  2. bu diziyi çok sevmiştim bende bahsetmiştim blogumda ama sen daha güzel anlatmışsın tabisi
    bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  3. Bu bir film ama. *-* Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  4. ay pardan yanlış yazmışım biliyorum

    YanıtlaSil